Please check out the new WECF website on wecf.org/nl

Stay here to browse our website archive (2004-2019).

WECF International

WECF Deutschland

WECF France

Facebook

Twitter

YouTube


Engaging with Women for a Gender-Just and Sustainable Future!

WECF is op zoek naar een directeur voor haar kantoor in Utrecht die samen met ons wil werken aan een rechtvaardige, gezonde en duurzame toekomst

27.07.2017 |




Grandmother and child in Kyrgyzstan, photo: Annabelle Avril

WECF is op zoek naar een nieuwe directeur Nederland.

We zijn op zoek naar een collega die onze visie en missie deelt en samen met ons wil werken aan een rechtvaardige, gezonde en duurzame toekomst, samen met onze partners, leden en onze zusterkantoren in de Europese Regio en Centraal-Azië.

We zijn op zoek naar iemand die wil werken met het netwerk van WECF International van 150 partnerorganisaties in 50 landen over de hele wereld, en onze zuster kantoren in Europa en de Kaukasus.

Wie zijn wij?
WECF is een uniek netwerk van 150 vrouwen- en milieuorganisaties in 50 landen, die werken op het snijvlak van milieu, gezondheid en gendergelijkheid en daarbij streven naar een rechtvaardige, gezonde en duurzame wereld voor iedereen. Samen met onze partners werken we aan duurzame ontwikkeling, met innovatieve projecten en beleidsvoorstellen op het gebied van milieu, energie, landbouw, water en sanitatie, met daarbij vooral specifieke aandacht voor vrouwen. Want in het wegwerken van de oorzaken van ongelijkheid liggen kansen voor duurzame ontwikkeling.

Meer informatie over de vacature is hier te vinden.


Meer Nieuws

Sustainable Development Goals

Nieuw SDG10 rapport over groeiende ongelijkheid
“Hoewel Nederland bovengemiddeld scoort zijn er zorgen over groeiende en bestaande ongelijkheden, bijvoorbeeld in het onderwijs en op het gebied van vrouwenemancipatie”.
19.06.2019

Winnaars subsidieregeling "MAAK EUROPA DUURZAAM VOOR IEDEREEN"
De winnaars zijn bekend. WECF Nederland mocht 3 projectsubsidies verlenen aan lokale groepen die werken aan de uitvoering van en bewustwording over de SDG's, de duurzame ontwikkelingsdoelen
04.06.2019

Overheidscampagne Waarzitwatin schiet tekort in bescherming consument
Deze week werd de nieuwe overheidswebsite Waarzitwatin gepresenteerd. WECF verwelkomt transparantie over chemicaliën, maar ziet de nieuwe overheidswebsite vooral als een poging om consumenten gerust te stellen, terwijl er wel degelijk reden tot zorg is.
22.05.2019

"De kracht van de coöperatie - Utrechtse successen en het belang van verbinding voor lokale energie
WECF benadrukt in haar nieuwe publicatie het belang van lokale initiatieven in de omslag naar duurzame energie: Uit de Utrechtse ervaringen kunnen lessen getrokken worden die relevant kunnen zijn voor andere steden en dorpen, maar ook voor lokale coöperaties in andere landen, zoals Georgië.
20.05.2019

Overzicht stand van zaken onderzoek weidevogels Gelderland
Na presentatie onderzoeksresultaten ontstak mediastorm, gevolgd door kamervragen
11.05.2019